Bent u zenuwachtig voor een tandartsbezoek? U bent echt niet de enige! Veel mensen in Nederland zijn bang om naar de tandarts te gaan. Soms hebben ze slechte ervaringen met tandartsbezoek. En tanden en tandvlees zijn nu eenmaal kwetsbare en gevoelige delen van het lichaam.

Wij zijn een zogenaamde angsttandarts: we zijn gespecialiseerd in het helpen van patiënten die bang, nerveus of overgevoelig zijn. Daarom krijgt u bij ons een voorzichtige, vriendelijke en persoonlijke behandeling. Onze medewerkers nemen de tijd om u te leren kennen. Tijdens ons gesprekje kunt u ons alles vertellen over uw angst, en leggen wij u precies wat de controle of een behandeling inhoudt. Daarbij vertellen we u eerlijk of daar pijn bij komt kijken. We kunnen u effectieve pijnstillende medicijnen geven die pijn tijdens en na de behandeling wegnemen.

Tandarts Vrederust heeft een ruime ervaring met het behandelen van zenuwachtige patiënten, en het lukt onze medewerkers altijd om de angst grotendeels weg te nemen. Daardoor wordt een tandartsbezoek veel minder stressvol voor u, en durft u eindelijk dat belangrijke gebitsonderhoud te laten uitvoeren. Na afloop voelt u zich trots en blij – trots omdat u het bezoek aandurfde, en blij omdat uw gebit (veel) mooier en gezonder is geworden.