Uw gebit gebruikt u om te eten en bij het praten. Maar uw gebit moet er ook mooi uitzien! Een vol, wit en volledig gebit en een sprankelende lach zijn een teken van jeugd en schoonheid. Een mond met verkleurde, rotte en ontbrekende tanden is veel minder aantrekkelijk. En helaas is het zo dat sommige mensen u beoordelen op de toestand van uw tanden.

Tandarts Vrederust in Den Haag is bedreven is de esthetische tandheelkunde: alle behandelingen die uw gebit mooier kunnen maken. We kiezen in overleg met u voor een behandeling die goed bij uw gebit past. We kunnen bijvoorbeeld verkleurde tanden bleken, waardoor ze witter worden. Ook is het mogelijk scheefstaande tanden of tanden met een grote tussenruimte te corrigeren. Facings zijn opzetstukjes die op lelijke of beschadigde tanden geplaatst worden. En als u één of meer tanden mist, dan vervangen we die door een levensechte kunsttand met een kroon, brug of implantaat.

Onze esthetische behandelingen kunnen veel betekenen voor uw zelfvertrouwen. U durft weer te lachen, met mensen te praten en met open mond op de foto te gaan. Aarzel niet en vraag onze specialisten wat ze voor u kunnen betekenen. De patiënten die hebben gekozen voor onze Esthetische behandelingen zijn vaak heel gelukkig met hun nieuwe, mooie gebit. Gun uzelf ook zo’n stralende lach en informeer naar onze mogelijkheden.