Tandartspraktijk Vrederust

In goede handen
Het team van Tandarts Vrederust in Den Haag wil goede tandheelkundige zorg kunnen bieden aan iedereen.
Bang voor de tandarts

Aan (jonge) kinderen, aan volwassenen die angstig zijn voor hun tandartsbezoek

Eerste tandje

Aan nieuwe Nederlanders die voor het eerst naar de tandarts gaan

Mooie tandjes

Voor de persoon met een uitstekend gebit, die elk half jaar weer complimenten krijgt van de tandarts

Onze glimlach zorgt voor uw glimlach

Wij bieden een brede reeks behandelingen aan. Om te beginnen de gewone controle, waarbij de tandarts kijkt wat de conditie van de tanden, kiezen en het tandvlees is. Hij of zij kan dan tandsteen verwijderen, een fluoridebehandeling geven en gaatjes vullen. Ook geeft de tandarts kinderen en volwassenen advies om zelf hun gebit gezond te houden. Als een patiënt gebitsklachten heeft kunnen we een tandheelkundige behandeling uitvoeren. We verhelpen pijnklachten, genezen rottende tanden en voeren gebitsreinigingen uit. Ook kunnen we iemands mond mooier maken door verkleurde tanden te bleken, ontbrekende tanden te vervangen en kunstgebitten aan te meten.

  • Algemene tandheelkunde
  • Implantologie
  • Wortelkanaalbehandeling
  • Mondhygiëne
  • Parodontitis
  • Kunstgebit
  • Esthetische tandheelkunde
  • Kindertandheelkunde
Parallax Image

Het team van Tandarts Vrederust is jong en enthousiast, en altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Want de tandheelkunde ontwikkelt zich snel, en biedt voor de patiënt nieuwe behandelmethoden die tien jaar geleden nog moeilijk of onmogelijk waren. Tandarts Vrederust is aangesloten bij de KNMT (de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland) en bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Aarzel niet om bij ons aan te kloppen als u gebitsproblemen heeft. We praten graag met u over uw klachten en leggen uit welke zorg we kunnen bieden. Bij ons kunt u snel en eenvoudig een afspraak maken, en nieuwe patiënten zijn altijd welkom. Dankzij onze professionele tandzorg krijgt u het gebit waar u al jaren van droomt. Tandarts Vrederust is de plek waar glimlachen begint.

Tanctechniek